Bemutatkozás

BemutatkozásDr. Móré Viktória ügyvédi irodája Debrecen egyik legrégibb főutcáján, a Csapó u. 2. I./1. szám alatt található.

Irodánk egyedülálló a tekintetben, hogy a felmerülő jogi kérdések, problémák gyakorlatias, és ügyfélközpontú megoldására a nemzetközi ügyvédi irodák színvonalának megfelelően képes.

Független, önálló ügyvédi iroda vagyunk, ügyfeleinket személyesen ismerjük. Képesek vagyunk személyes jellegű szolgáltatás nyújtására, valamint a lehető legmagasabb szintű jogi tanácsadás garantálására.

Az egyes megbízások elvállalásakor felmérjük az ügyfelek valamennyi igényét, annak érdekében, hogy azokra teljes körűen kielégítő megoldást nyújthassunk. Hatékonyan, gyorsan a legnagyobb figyelemmel és precizitással dolgozunk. A jogi tanácsadói tevékenységünket az újító szellem és az alaposság jellemzi.

Szakmai tapasztalataink lehetővé teszik az egyes megbízások komplex megoldását, valamint a felmerülő jogi kockázatok teljes körű feltérképezését.

Csak olyan megbízást vállalunk el, melyhez valóban értünk, és azt a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelően látjuk el. Nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására. Garantáljuk, hogy a ránk bízott ügyet az előre egyeztetett határidőn belül ellátjuk.

Ügyfélkörünkbe tartoznak a magyar piac különböző iparágainak vezető társaságai, neves nemzetközi tulajdonú vállalatok, valamint hazai és külföldi magánszemélyek. Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszantartó, sikeres munkakapcsolatot építsünk ki, és tartsunk fent.

Az iroda szoros partneri együttműködésben áll könyvvizsgálóval, közjegyzővel, könyvelőirodával, hiteltanácsadóval, valamint ingatlanirodával. Ügyfeleink részére hiteltanácsadó partnerünk térítésmentesen nyújtja szolgáltatását.

Irodánk kimagasló technikai felszereltséggel, és infrastruktúrával rendelkezik, mely lehetővé teszi az ügyfelek igényeit kielégítő, gyors és hatékony jogi szolgáltatás nyújtását.

.